På grund av Covid-19 har vi minskat antalet sittplatser under sittningarna och vi erbjuder Afternoon tea för take away, är det fint väder kan vi även duka upp utomhus.

Det går även att boka privata sittningar, kontakta oss för pris.

Välkommen på Afternoon tea!

Vi serverar ett exklusivt Afternoon tea på utvalda söndagar.

Njut av härliga snittar, nybakta scones och läckra bakverk, desserter och praliner. Välj te bland våra många teblandingar och klassiska teer från fjärran länder.

Pris 365 kr (varav 65 kr betalas vid bokning)

Butiken är öppen för våra sittande gäster eller enligt överenskommelse.

Boka afternoon tea

Afternoon Tea serveras under tre sittningar kl 12, kl 14 och kl 16 följande dagar:

26 april
10 maj
31 maj (mors dag)

Sittningstiden är en och en halv timme.

Nytt för 2020 är att du kan boka ditt bord online med hjälp av knappen ovan. Är det fullt på önskat datum/tid kan du höra av dig för eventuella avbokningar eller take away.
Om du har ett presentkort med en kod kolla tillgänglighet och skicka ett mail med koden och ert önskade datum så bokar vi in er. Glöm inte att ta med koden/presentkortet till sittningen. Om du har ett presentkort som saknar kod, vänligen kontakta oss på mail eller telefon.

Bokningsavgiften återfås om du avbokar senast 48 timmar innan sittningen därefter är den förverkad. Detsamma gäller om du bokat med presentkort, vid sen avbokning kommer en bokningsavgift att tas ut vid nästa bokningstillfälle.


Möhippa, födelsedagsfirande eller firande med kompisgänget eller kollegorna? Inga problem! Det finns möjlighet att boka Green Praline för afternoon tea andra dagar än de ovan, vi dukar upp vårt utsökta afternoon te bara för er och ni kan njuta av läckerheterna i lugn och ro.
För en privat afternoon tea sittning kontakta oss på mail kontak@greenpraline.se